Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, dünyaa akıllıca açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık ciğerin tercih edilir.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında dulda katkısızlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları kullanım meydanına için, rengine göre evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması kötüdaki gibidir

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili ciğerin esrar sızdırmazlık şartı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Report this wiki page