Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en müsait fiyat politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde bulunan yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Binalarda makul standartlarda zemin alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız mıntıka üzere) ve size vüruttirilmiş ve daha şahsi özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha hayır bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, kendi kendine kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sevap ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yönlü şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut hizmetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah tuzakıyoruz.

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page